Koude aperitiefhapjes
- Gerookte heilbot of gerookte zalm met mierikswortelsausje
- Panna cotta van bloemkool met hazelnootcrumble
- Carpaccio van rode biet met feta & olijfolie
- Zalmmousse op witloof met kruidendressing
- Kerstomaatje gevuld met garnalensausje
- Lepelhapje met gerookte zalm & groene appel & komkommer
- Gerookte forel sandwiches
- Oester natuur
- Canapés van zalm met verse kaas
- Chorizo met zongedroogde tomatensnippers
- Meloenstukjes met Gandaham
- Rauwe ham met vijgencompote
- Bloedworst met verse appelmoes
- Brushetta met huisgemaakte zwarte olijventapenade
- Brushetta met mozarella/basilicum
- Gazpacho met komkommerstukjes
- Huisgemaakte zongedroogde kerstomatentapenade op toast
- Verse dipsausjes met rauwkost
- Mozarellabolletjes met Roma-tomaat & basilicum
- Radijzen gevuld met verse kaas & groene kruiden
- Komkommersalade met dragon
- Verschillende soorten wraps
- Verschillende soorten hummus met crackers
Warme aperitiefhapjes
- Pruimen gemarineerd in porto met spekje
- Gemarineerde kippenboutjes
- Mini-pizza’s
- Gelakt vleesspiesje met sesamzaadjes & pijpajuin
- Diverse soepjes (warm of koud)
- Brood belegd met kipfilet & lente-uitjes
- Scampi geflambeerd met Pastis
- Scampi in de look
- Rivierkreeftstaartjes in pikant sausje
- Sint-Jacobsnootje in hazelnootolie
- Oester gegratineerd
- Oester met sausje van spekjes & tabasco
- Mini-croques
- Toast met peer & blauwe kaas
- Gegrilde groentenspiesjes
- Rozijnentoast met geitenkaas & honing & nootjes
- Gevulde champignons op diverse wijze
- Courgetterolletje met geitenkaas
- Brushetta met mozzarella & tomaat
- Kaasbolletjes van Oud Brugge
- Kleurige salade met scharreleieren & rode-biet-scheuten
Koude voorgerechten
- Gerookte zalm met mengsel van groene appel, komkommer, dille & mierikswortelsausje
- Diverse salades naar seizoensgebonden marktaanbod
- Tomaat garnaal met verse mayonaise
- Mengsel van selder, hazelnoot, peer met Gandaham
- Carpaccio van rund met rucola, olijfolie & parmezaanschilfers
- Carpaccio van rode biet met feta & olijfolie
Warme voorgerechten
- Oestermaïssoep
- Maredsoussoep
- Currysoep
- Pompoensoep met amandelschilfers
- Pastinaaksoep met hazelnoten
- Waterkerssoep
- Courgettesoep met geitenkaas
- Kalfszwezerik met morieljes of boschampignons
- Bisque van grijze garnalen
- Versbereide garnaalkroketten
- Scampi in tempura met honing-sesamzaadsausje
- Scampi in pikante saus
- Sint-Jacobsnootjes op bedje van witloof/wortel met saffraansausje
- Torentje van gerookte zalm met appel/garnaal
- Tonijntartaar met cottage cheese
- Maïskoekjes met bieslooksausje
- Versbereide kaaskroketten met Oud Brugge kaas
- Groententaartje naar keuze
Gerechten met vlees
- Groenten-couscous met lamskoteletjes in tijmsausje
- Chili con carne
- Vlaamse hutsepot
- Lamskroontje met looktomaatje, boontjes & tijmaardappeltjes
- Kalfs-blanket met gekookte aardappelen
- Tournedos met salade & verse frietjes
- Gegrilde biefstuk met Roquefortsaus
- Entrecote met saus naar keuze, krielaardappeltjes & seizoensgebonden salade
- Everzwijnragout met tijmaardappeltjes & gepocheerd appeltje met veenbessen
Gerechten met vis
- Tong in botersaus & knolselderpuree
- Asperges met gepocheerde zalm & bieslooksaus
- Gebakken rode poon met tomaat, basilicum & zachte ratatouille
- Gebraden kabeljauw met rode ui, champignons & rode wijnsaus
- Bouillabaisse (diverse vissoorten) met rouille & stokbrood
- Zuiders visstoofpotje
- Tarbot met groene kruidensaus & puree van pijpajuin
Gerechten met gevogelte
- Parelhoen in champagnesaus afgewerkt met amandelkroketjes, witloof & appeltje in cider
- Fazantenfilet met salsa verde, seizoensgroenten & aardappeltjes uit de oven
- Eendenborst met portosaus, aardappelbrunoise & groentengarnituur
- Cocq-au-vin met verse frietjes
Vegetarische gerechten
- Seitan Bourgignon
- Veggie vol-au-vent
- Chili sin carne
- Moussaka
- Veggie spaghetti
- Diverse pasta’s
- Groentenpaëlla
Nagerechten
- Huisgemaakte chocolademousse
- Mascarponecrème met gepocheerd appeltje met ciderstroop & crumble
- Tiramisu met rode vruchten of met speculoos
- Klassieke tiramisu
- Sabayon met passievrucht
- Tarte tatin geflambeerd met Calvados
- Brownie
- Huisgemaakte advocaat
- Carpaccio van ananas geflambeerd met rum, huisgemaakt ijs & munt
- Rijstpap met bruine suiker
- Vlaai
- Huisgemaakte ijs met warme chocoladesaus
- Chocotiramisu