Koude aperitiefhapjes

  • Gerookte heilbot of gerookte zalm met mierikswortelsausje
  • Panna cotta van bloemkool met hazelnootcrumble
  • Carpaccio van rode biet met feta & olijfolie
  • Zalmmousse op witloof met kruidendressing
  • Kerstomaatje gevuld met garnalensausje
  • Lepelhapje met gerookte zalm & groene appel & komkommer
  • Gerookte forel sandwiches
  • Oester natuur
  • Canapés van zalm met verse kaas
  • Chorizo met zongedroogde tomatensnippers
  • Meloenstukjes met Gandaham
  • Rauwe ham met vijgencompote
  • Bloedworst met verse appelmoes
  • Brushetta met huisgemaakte zwarte olijventapenade
  • Brushetta met mozarella/basilicum
  • Gazpacho met komkommerstukjes
  • Huisgemaakte zongedroogde kerstomatentapenade op toast
  • Verse dipsausjes met rauwkost
  • Mozarellabolletjes met Roma-tomaat & basilicum
  • Radijzen gevuld met verse kaas & groene kruiden
  • Komkommersalade met dragon
  • Verschillende soorten wraps
  • Verschillende soorten hummus met crackers 

Warme aperitiefhapjes

  • Pruimen gemarineerd in porto met spekje
  • Gemarineerde kippenboutjes
  • Mini-pizza’s
  • Gelakt vleesspiesje met sesamzaadjes & pijpajuin
  • Diverse soepjes (warm of koud)
  • Brood belegd met kipfilet & lente-uitjes
  • Scampi geflambeerd met Pastis
  • Scampi in de look
  • Rivierkreeftstaartjes in pikant sausje
  • Sint-Jacobsnootje in hazelnootolie
  • Oester gegratineerd
  • Oester met sausje van spekjes & tabasco
  • Mini-croques
  • Toast met peer & blauwe kaas
  • Gegrilde groentenspiesjes
  • Rozijnentoast met geitenkaas & honing & nootjes
  • Gevulde champignons op diverse wijze
  • Courgetterolletje met geitenkaas
  • Brushetta met mozzarella & tomaat
  • Kaasbolletjes van Oud Brugge
  • Kleurige salade met scharreleieren & rode-biet-scheuten

Koude voorgerechten

  • Gerookte zalm met mengsel van groene appel, komkommer, dille & mierikswortelsausje
  • Diverse salades naar seizoensgebonden marktaanbod
  • Tomaat garnaal met verse mayonaise
  • Mengsel van selder, hazelnoot, peer met Gandaham
  • Carpaccio van rund met rucola, olijfolie & parmezaanschilfers
  • Carpaccio van rode biet met feta & olijfolie

Warme voorgerechten

  • Oestermaïssoep
  • Maredsoussoep
  • Currysoep
  • Pompoensoep met amandelschilfers
  • Pastinaaksoep met hazelnoten
  • Waterkerssoep
  • Courgettesoep met geitenkaas
  • Kalfszwezerik met morieljes of boschampignons
  • Bisque van grijze garnalen
  • Versbereide garnaalkroketten
  • Scampi in tempura met honing-sesamzaadsausje
  • Scampi in pikante saus
  • Sint-Jacobsnootjes op bedje van witloof/wortel met saffraansausje
  • Torentje van gerookte zalm met appel/garnaal
  • Tonijntartaar met cottage cheese
  • Maïskoekjes met bieslooksausje
  • Versbereide kaaskroketten met Oud Brugge kaas
  • Groententaartje naar keuze

Gerechten met vlees

  • Groenten-couscous met lamskoteletjes in tijmsausje
  • Chili con carne
  • Vlaamse hutsepot
  • Lamskroontje met looktomaatje, boontjes & tijmaardappeltjes
  • Kalfs-blanket met gekookte aardappelen
  • Tournedos met salade & verse frietjes
  • Gegrilde biefstuk met Roquefortsaus
  • Entrecote met saus naar keuze, krielaardappeltjes & seizoensgebonden salade
  • Everzwijnragout met tijmaardappeltjes & gepocheerd appeltje met veenbessen

Gerechten met vis

  • Tong in botersaus & knolselderpuree
  • Asperges met gepocheerde zalm & bieslooksaus
  • Gebakken rode poon met tomaat, basilicum & zachte ratatouille
  • Gebraden kabeljauw met rode ui, champignons & rode wijnsaus
  • Bouillabaisse (diverse vissoorten) met rouille & stokbrood
  • Zuiders visstoofpotje
  • Tarbot met groene kruidensaus & puree van pijpajuin

Gerechten met gevogelte

  • Parelhoen in champagnesaus afgewerkt met amandelkroketjes, witloof & appeltje in cider
  • Fazantenfilet met salsa verde, seizoensgroenten & aardappeltjes uit de oven
  • Eendenborst met portosaus, aardappelbrunoise & groentengarnituur
  • Cocq-au-vin met verse frietjes

Vegetarische gerechten

  • Seitan Bourgignon
  • Veggie vol-au-vent
  • Chili sin carne
  • Moussaka
  • Veggie spaghetti
  • Diverse pasta’s
  • Groentenpaëlla

Nagerechten

  • Huisgemaakte chocolademousse
  • Mascarponecrème met gepocheerd appeltje met ciderstroop & crumble
  • Tiramisu met rode vruchten of met speculoos
  • Klassieke tiramisu
  • Sabayon met passievrucht
  • Tarte tatin geflambeerd met Calvados
  • Brownie
  • Huisgemaakte advocaat
  • Carpaccio van ananas geflambeerd met rum, huisgemaakt ijs & munt
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Vlaai
  • Huisgemaakte ijs met warme chocoladesaus
  • Chocotiramisu